iWatch walkie-talkie friend-wants-to-talk notification

 

Of u nu aan het winkelen bent of iemand probeert te vinden in een menigte, via de Walkietalkie-app kunt u met één tikje contact opnemen.
Nadat u vrienden hebt toe gevoegd, kunt u zelf bepalen wanneer u wilt praten. Deze functie werkt wereldwijd!!
Gebruikt geen bel minuten maar data!!iWatch walkie-talkie

 

Om Walkietalkie te gebruiken, hebben u en uw gesprekspartner een Apple Watch Series 1 of nieuwer met watchOS 5.3 of hoger nodig. Daarnaast moet u de FaceTime-app configureren op uw iPhone met iOS 12.4 en ervoor zorgen dat u FaceTime-audiogesprekken kunt voeren en ontvangen. De Walkietalkie-app is niet in alle landen of regio’s beschikbaar.

Vrienden toevoegen aan de Walkietalkie-app

 1. Open de Walkietalkie-app op de Apple Watch.iWatch walkie-talkie invite friend
 2. Tik op ‘Voeg vrienden toe’ en kies een contact.
 3. Wacht tot de vriend de uitnodiging heeft geaccepteerd. De contactkaart blijft grijs en wordt weergegeven onder ‘Uitgenodigde vrienden’ totdat de vriend accepteert. Nadat de uitnodiging is geaccepteerd, wordt hun contactkaart geel en kunnen u en uw vriend meteen praten.

Als u een vriend wilt verwijderen, opent u de Walkietalkie-app, veegt u naar links op de vriend en tikt u op de knop ‘Verwijder’ het verwijdersymbool. U kunt ook de Apple Watch-app op uw iPhone openen, op ‘Walkietalkie’ > ‘Wijzig’ tikken en vervolgens op het minteken  en ‘Verwijder’ tikken.

 

 

Een Walkietalkie-uitnodiging accepteren

Tik op ‘Sta altijd toe’ in de melding die wordt weergegeven wanneer iemand u uitnodigt. Als u de melding de eerste keer mist, zoekt u deze op in Berichtencentrum. Uitnodigingen worden ook weergegeven in de Walkietalkie-app.iWatch walkie-talkie friend-wants-to-talk notification

Een Walkietalkie-gesprek starten

 1. Open de Walkietalkie-app op de Apple Watch.
 2. Tik op een vriend.
 3. Houd de praatknop ingedrukt en zeg iets. Ziet u ‘verbinden’ op het scherm, wacht dan tot Walkietalkie verbinding heeft gemaakt. Nadat Walkietalkie verbinding heeft gemaakt, kan de vriend uw stem horen en direct met u praten. Zolang de vriend de Apple Watch omheeft en Walkietalkie heeft ingeschakeld, ontvangt hij of zij een melding wanneer u wilt praten.

Praten via Walkietalkie

 1. Houd de praatknop ingedrukt en zeg iets.
 2. Wanneer u klaar bent, laat u de knop los. De vriend hoort meteen wat u hebt gezegd.
 3. Draai aan de Digital Crown om het volume aan te passen.

 

Walkietalkie uit- of inschakelen

 1. Open de Walkietalkie-app.
 2. Walkietalkie uit- of inschakelen. Als iemand u probeert te bereiken terwijl u niet beschikbaar bent, verschijnt er een melding met de vraag of u wilt praten.
 3. U kunt Walkietalkie ook uit- of inschakelen door te tikken op de knop ‘Walkietalkie’  in het bedieningspaneel.

Als u ‘Stille modus’ inschakelt in het bedieningspaneel, kunt u nog steeds geluidssignalen en de stem van de vriend horen. Als u ‘Theatermodus’ inschakelt, bent u automatisch niet meer beschikbaar voor gesprekken via Walkietalkie. In ‘Niet storen’ worden uw iPhone-instellingen weergegeven, zodat u kunt beheren welke Walkietalkie-meldingen worden weergegeven en wanneer.

 

error: Website is beveiligd !!
%d
M's Phone Repair

GRATIS
BEKIJK