Te koop

Veel gestelde vragen

Indien gewenst mag U deze meenemen, anderzijds worden misschien nog bruikbare losse onderdelen, gerecupereerd en eventueel hergebruikt bij een ‘budget’ herstelling. niet iedereen heeft het even ‘breed’, maar iedereen is wel afhankelijk van zijn telefoon, op dat ogenblik maken wij eventueel gebruik van deze gerecupereerde losse onderdelen, en dit enkel met uitsluitend akkoord van de klant. (Recup onderdelen worden nooit bij een ‘normale’ herstelling gebruikt.

Wat betekend OEM?

Original Equipment Manufacturer. Original equipment manufacturer (OEM) is een bedrijf dat producten levert ten behoeve van een merkleverancier. De merkleverancier verwerkt het product in eigen producten alsof het een eigen fabricaat is.

Wat betekend non-OEM?

Dit zijn after-market producten, voldoen aan alle gestelde specificatie’s maar worden door een ‘derde’ partij gefabriceerd. Deze zijn zo goed als dezelfde kwaliteit als een OEM onderdeel.

Uiteraard haal deze er zo snel mogelijk uit, doe niets en probeer deze zo snel mogelijk binnen te brengen. Dit zijn echter heel moeilijke herstel gevallen, soms kunnen ze wel, dan weer niet werken, kan moeilijk achterhaald worden waar het water (zee of gewoon water) bij kon of juist net niet. Daarom geven wij ook geen garantie, wij maken u dan ook geen blauwe bloempjes wijs met te zeggen dat alles “ok” is, want dat is niet te zeggen/bepalen.

Ja, prijs wordt enkel op aanvraag gegeven, alsook de hersteltijd bij benadering

Bij reparatie’s binnen het uur wordt steeds een compleet nieuw front geplaatst (scherm, camera, luidsprekers enzo). Dit is uiteraard niet altijd nodig, als we wat meer tijd krijgen kunnen de defecte onderdelen afzonderlijk vervangen worden. Reken dan op minimum hersteltermijn van 4u.

Wij willen de prijzen laag en up-to-date houden, en dat kan alleen door een minimale ‘in voorraad’ houden van producten. Anders zit er teveel ‘stilzittend’ geld in de voorraad en gezien de snelle evolutie in deze sector ook misschien te snel verouderde onderdelen, en net dat proberen wij te vermijden.

Voorlopig hebben wij enkel iPhone onderdelen op voorraad. Wij kunnen voor de meest voorkomende merken wel de vervangonderdelen krijgen maar dan is er wel een kleine wachttijd. U kan steeds ons contact opnemen uiteraard.

 

Load More

 

Te koop uit overname

Te koop 2de hands

iPhone 6s 16Gb Grijs - met doos en toebehoren
Volledige nagezien

  • 150.00 €

iPhone 7 - 128 Gb - Zwart - met doos en toebehoren
Volledige nagezien

  • 295.00 €
Wij hebben keuze uit een beperkte voorraad 2de hands toestellen, geen refrubished of herstelde, die zo goed als nieuw zijn.

Zie de lijst

** Volgens beschikbaar en op basis van dagprijs