Nieuwe regels rond 'gegevensbescherming'

In navolging van de nieuwe privacy wetgeving die van kracht wordt op 25 Mei 2018, laat wij U hierbij weten enkel;

  1. Naam, adres, telefoon en eventueel btw, bij de houden in onze database. Deze informatie is enkel en alleen bestemd voor de aanmaak van factuur en opvolging van de garantieperiode op herstellingen en/of onderdelen.
  2. Wij hebben geen interne of externe (ver)bindingen met derden tenzij ons boekhoud kantoor.
  3. De nodige update’s werden nu al doorgevoerd ten einde deze opgeslagen informatie optimaal veilig te stellen.
  4. Als klant hebt u het recht op te vragen welke gegevens omtrent u in onze database staat opgeslagen (zijnde uw gegevens nodig om factuur aan te maken).
  5. Informatie wordt nooit gedeeld met derden, en mocht dit nodig blijken, zoals bvb tegenover leverancier (garantie) dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
  6. Bij het bezoeken van onze Facebook pagina en de eventuele verzamelde informatie bij dit bezoek, verwijzen wij u door naar de regelgeving van Facebook, gelet deze buiten ons bereik ligt.
  7. Bij bezoek aan onze website houden wij doelbewust geen informatie bij. Voor eventueel verzamelde informatie door wordpress verwijzen wij u door naar wordpress gelet dit valt buiten ons bereik.
  8. Bij het versturen van emails wordt gebruik gemaakt van mailtracker, dewelke ons toelaat dat u de email daadwerkelijk opende (werkt niet via alle mail handlers) dit enkel en alleen om bij betwisting bewijs van niet alleen ontvangst maar ook daadwerkelijk geopend bericht te hebben.
  9. Gegevens worden niet langer bijgehouden dan wat de wet ons verplicht boekhoudkundig.
  10. Gegevens dewelke op papier staan worden steeds op een veilige manier bewaard.

 

Heb je vragen omtrent de gegevens die wij bijhouden, wens je inzage, wens je deze te laten verwijderen?
Neem dan schriftelijk contact op met M's Phone Repair, Marc Huyghebaert, Westeindestraat 96b b203, 9990 Maldegem en vermeld wat je wenst.

 

Aangemaakt op 13/04/2018

Extra informatie kan je zien op deze video


Klik op de Agenda

bekijk-ons-youtube-kanaal

%d bloggers liken dit: