dual_sim_upgrade

Beschik je over een iPhone Xr of iPhone 11? Zit je ook verveeld dat je steeds 2 telefoons moeten meeslepen, eentje met je privé en eentje met je zakelijk telefoonnummer?
Bij de meeste Android toestellen kon dit al veel langer, maar nu eindelijk kunnen wij U deze upgrade ook aanbieden op de iPhone Xr en 11 (niet op andere modellen).
Eigenlijk kan dit al vanaf de iPhone X doch via e-sim. De e-sim is zo goed als ongekend. Het is een elektronische vorm van de gekende fysieke simkaart. We hebben geen ervaring ermee maar vernemen dat in andere landen er problemen mee zijn, als men van provider wenst te veranderen onder andere.

Deze upgrade is dus effectief 2 echte fysieke en welbekende simkaarten in eenzelfde toestel, de 2 nummers werken onafhankelijk van elkaar, hoeven ook niet van dezelfde provider te zijn, meer nog, men kan deze zo instellen dat bij bvb verlies van signaal van de ene de telefoon overgaat naar signaal van de 2de (mogelijks andere provider) ideaal dus voor wie 100% bereikbaar moet zijn.

Duurtijd van de upgrade is ongeveer 1/2 uurtje tot 3/4 kwartier – Prijs: 99 € incl 21% btw

dual_sim_upgrade


Klik op de Agenda

bekijk-ons-youtube-kanaal

%d bloggers liken dit: