Nieuws
Geachte klanten,
Met het aanbreken van het nieuwe jaar introduceren wij enthousiast nieuwe initiatieven. In samenwerking met collega’s lanceren we deze maand een innovatieve mobiele app, beschikbaar voor zowel Android als iOS. Deze app is een centraal punt voor diverse diensten en functies, waaronder:
– Belangrijke informatie en updates
– Een interactieve agenda en afsprakenplanner
– Educatieve en informatieve video’s
– Een gebruiksvriendelijke chatsectie
– En nog veel meer boeiende features
Tegelijkertijd met deze introductie, zullen wij een aantal veranderingen doorvoeren. Zo nemen we afscheid van onze huidige sociale media platformen en implementeren we nieuwe interne werkprocessen. Deze aanpassingen zijn ontworpen om onze dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de hedendaagse eisen en verwachtingen.
Voorlopig blijven we u informeren via onze huidige communicatiekanalen. Echter, onze focus zal geleidelijk verschuiven naar de mobiele app en onze website voor al uw behoeften.
De reden voor deze veranderingen? Ons doel is om de kwaliteit en efficiëntie van onze service, die u gewend bent, te handhaven en tegelijkertijd rekening te houden met gezondheid en welzijn, zowel van u als van ons team.
Wij zijn klaar voor een dynamisch 2024 en hopen dat u net zo enthousiast bent over deze ontwikkelingen als wij.
Met vriendelijke groet,
Marc
M’s Phone Repair Maldegem ®
error: Website is beveiligd !!
M's Phone Repair

GRATIS
BEKIJK