Nieuws
Nieuws en ontwikkelingen

Kleine groeipijnen.

Ja we groeien, en dat brengt wat groeipijnen en de daar-opeenvolgende veranderingen met zich mee. Zou gaan we vanaf 01/07/2020 over naar het BTW stelsel. Dit betekend dat we vanaf dan (01/07/2020) 21% BTW moeten bij-rekenen, en bedrijven deze dan ook zullen kunnen terugvorderden. Verder gaan we geen facturen meer opstellen voor lage bedragen. het kost ons boekhoudkundig meer dan we eraan verdienen, en deze kosten zijn de laatste tijd ook goed gestegen. Daar tegenover gaan we voor de kleinere bedragen een kassabon aanmaken.

Verder zijn we gestart met een online webshop (https://msweb.store) deze zal langzaam uitgebreid worden. met nuttige en handige producten, al dan niet gsm/tablet gerelateerd.

Voor bedrijven die het wensen en via hun boekhoudkantoor al digitaal werken kan de factuur nu ook al in xml formaat afgeleverd worden.

Corona veranderde veel, en zoals we weten is dit nog niet voorbij. Wij werkten zo-wie-zo al enkel op afspraak, maar ook het contact met de klant proberen wij indien mogelijk iets te beperken. Zo kan, indien klant de akkoord is de telefoon/tablet in de brievenbus gedeponeerd worden (speciaal voorzien om zacht neer te komen) zodat enkel bij afhaling er contact moet zijn. Voor gekende en terugkerende vaste klanten, testen wij een systeem uit met betaal link, alwaar een link gestuurd wordt naar de klant en deze via deze link, op een veilige manier kan betalen via Bancontact en andere betaaloptie's. De telefoon/tablet zou dan in een kluis (waarvan dagcode dan wordt medegedeeld) gelegd worden voor afhaling.