iphone 6s vs iphone 7

Verschillen tussen de iPhone 6s en de iPhone 7!

Ok ik heb een 6s moet in overgaan naar een 7? of een 8?

Beide toestellen lijken qua uiterlijk sprekend op elkaar, maar in tegenstelling tot de IPhone 6s is de IPhone 7 water- en stofbestendig. Dit staat echter niet synoniem voor waterdicht, het toestel kan het slechts een halfuur 1 meter onder water volhouden.

Bovendien beschikt de IPhone 7 over twee speakers die logischere wijs 2 maal zoveel geluid kunnen produceren dan de IPhone 6s.

Het meest opmerkelijke uiterlijke verschil is het verdwijnen van de thuisknop die niet meer fysiek aanwezig is maar geactiveerd kan worden door simpelweg je vinger te houden waar vroeger de knop zat.

Zeer controversieel is het verdwijnen van de hoofdtelefoonaansluiting aan de nieuwste IPhone. Je bent voortaan verplicht om muziek te beluisteren via bluetooth of via de Lightning-aansluiting. U krijgt zo een gratis hoofdtelefoon met deze aansluiting bij uw aankoop van de IPhone 7.

De IPhone 7 onderscheidt zich ook door zijn grotere minimale opslaggeheugen (32GB). Dit is dubbel zo veel dan dat van zijn voorganger. Tenslotte geven we nog mee dat Apple beweert dat de batterij van de IPhone 7 twee uur langer zou meegaan door de iets grotere accu en de energie zuinigere processor.

 

Te koop uit overname

Te koop 2de hands

iPhone 6s 16Gb Grijs - met doos en toebehoren
Volledige nagezien

  • 150.00 €

iPhone 7 - 128 Gb - Zwart - met doos en toebehoren
Volledige nagezien

  • 250.00 €
Wij hebben keuze uit een beperkte voorraad 2de hands toestellen, geen refrubished of herstelde, die zo goed als nieuw zijn.

iPhone 7 - 128 Gb Goud
iPhone 7 - 128 Gb Zwart
iPhone 7 - 32 Gb Silver
iPhone 8 - 64 Gb Goud

** Volgens beschikbaar en op basis van dagprijs