Uw kan bij ons terecht voor, en gebruik makende van OEM² en originele onderdelen waar mogelijk.

  • Schermbreuk
  • Oplaadproblemen
  • Moederbord problemen
  • Camera problemen

Kortom iedere mogelijk herstelling kan uitgevoerd worden.
Wij zijn open en transparant naar de klant toe omtrent tijdspanne, kostprijs en zo verder zodat u steeds de controle behoud omtrent het herstelbudget.

² OEM staat voor "Original Equipment Manufacturer".
Als we het hebben over OEM-onderdelen bij mobiele telefoonherstellingen, dan gaat het over onderdelen die gemaakt zijn door dezelfde fabrikant die ook de originele onderdelen van die telefoon heeft gemaakt.

Stel dat je het scherm van je telefoon breekt en je wilt het laten vervangen. Als het vervangende scherm een OEM-onderdeel is, dan is het gemaakt door dezelfde fabrikant als het originele scherm van je telefoon. Dit betekent meestal dat de kwaliteit en functionaliteit van het onderdeel gelijk is aan het origineel.

 


Service boven alles - Toewijding aan Excellentie

Professionele herstellingen

Snelheid en Expertise in Dienstverlening.


Toewijding aan Transparantie en Kwaliteit

Circa 80% van de toestellen die onze klanten aanbieden hebben te kampen met schermproblematiek, wat vaak een rechttoe-rechtaan diagnose impliceert. Complexere kwesties zoals batterijproblemen vereisen wellicht een grondiger onderzoek, maar wees gerust: de initiële diagnose is geheel kostenloos. Dat is voor ons een standaardprincipe. Mocht een reparatie, om welke reden dan ook, niet naar tevredenheid voltooid kunnen worden, dan bent u ons niets verschuldigd. U geniet daarmee een absolute risicovrije ervaring.

error: Website is beveiligd !!
M's Phone Repair

GRATIS
BEKIJK