M's Phone Repair ® (Geregistreerd merk van 19 Juli 2022 ) is gespecialiseerd in het herstellen van iPhone, iPad en Samsung smartphones.

Ons doel is om, indien voorradig, de reparatie binnen één uur te voltooien en mocht een onderdeel besteld moeten worden, streven wij naar een levering de volgende werkdag. Uiteraard afhankelijk van de dienstverlening van onze vervoerders en koeriersdiensten.

Het spreekt volumes dat maar liefst 95% van ons cliënteel ons ontdekt door persoonlijke aanbevelingen. Dit illustreert het vertrouwen dat zij in onze dienstverlening stellen.


Ons streven?

Volledige transparantie door duidelijke communicatie en integere informatieverschaffing.
We zijn niet enkel gericht op het leveren van een dienst, maar op het cultiveren van duurzame relaties met onze klanten.
We erkennen de essentiële rol die uw mobiele apparaat in uw dagelijks leven speelt, en daarom benaderen wij elke reparatie met de grootste precisie en zorgvuldigheid.

 


Apple Certified iOS Technician

Service boven alles - Toewijding aan Excellentie

Professionele herstellingen

Snelheid en Expertise in Dienstverlening.


Toewijding aan Transparantie en Kwaliteit

Circa 80% van de toestellen die onze klanten aanbieden hebben te kampen met schermproblematiek, wat vaak een rechttoe-rechtaan diagnose impliceert. Complexere kwesties zoals batterijproblemen vereisen wellicht een grondiger onderzoek, maar wees gerust: de initiële diagnose is geheel kostenloos. Dat is voor ons een standaardprincipe. Mocht een reparatie, om welke reden dan ook, niet naar tevredenheid voltooid kunnen worden, dan bent u ons niets verschuldigd. U geniet daarmee een absolute risicovrije ervaring.

error: Website is beveiligd !!
M's Phone Repair

GRATIS
BEKIJK